Privéfeesten bij de Oude Vismijn in Gent

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw trouwfeest, bayborrel of familiefeest? In het hart van Gent verwelkomt de Oude Vismijn u voor een onvergetelijke dag.

oude vismijn evenementlocatie gent prive feest 2
Zalen

We hebben verschillende zalen ter beschikking perfect voor uw trouwfeest

De Oude Vismijn, rijk aan geschiedenis en charme, biedt de perfecte achtergrond voor uw foto’s. Leg de herinneringen vast in een setting die net zo bijzonder is als de gelegenheid zelf.

Catering voor uw trouwfeest

Uw bruiloft verdient het beste, en de culinaire ervaring moet buitengewoon zijn. We weten bij de Oude Vismijn dat elke hap en elke slok bijdraagt aan de sfeer van uw speciale dag. U kan kiezen uit verschillende cateringpartners die uw huwelijksfeest op een hoger niveau zullen brengen.

Elk koppel is uniek, en dat moet ook het menu zijn. Wij werken samen met u om een menu samen te stellen dat volledig is afgestemd op uw voorkeuren, thema en dieetbeperkingen. Van de verfijnde voorgerechten tot de uitgebreide hoofdgerechten en de hemelse desserts, elk gerecht is met zorg gemaakt om uw gasten te verrassen en te laten genieten.

Familiefeesten in de Oude Vismijn

Of het nu een doopfeest, een verjaardag of een familiereünie is, de Oude Vismijn biedt de perfecte locatie voor een familiefeest. Onze ruime, flexibele zalen passen bij alle leeftijden en bevinden zich op een prachtige locatie midden in het centrum van Gent.

We weten dat elk familiefeest uniek is, dus onze service is op maat. We hebben een verscheidenheid aan mogelijkheden voor zaalindelingen voor activiteiten en entertainment en geweldige cateringopties om uw familiefeest tot een succes te maken.

Stijlvolle Babyborrel in de Oude Vismijn

Verwelkom het nieuwste lid van uw familie in stijl met een babyborrel bij de Oude Vismijn. Onze charmante locatie biedt de perfecte setting voor dit soort feest.

Onze cateringdiensten werken op maat, met een speciale nadruk op zoete lekkernijen en hartige hapjes die groot en klein zullen bekoren.

Prive feesten

Onze aanpak

Elk feest is uniek. Of u nu een kleine bijeenkomst of een groots feest wilt, wij bieden een breed scala aan aanpasbare pakketten die passen bij elk soort viering. Onze evenementenruimtes hebben geschiedenis en sfeer, en zorgen ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt.

Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van planning tot uitvoering. Omdat we weten hoe belangrijk persoonlijke aandacht is, zullen we nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw feest reflecteert wat u belangrijk vindt. Wij zullen uw verwachtingen overtreffen met uitstekende catering, prachtige inrichtingsopties en topservice.

Bent u klaar om uw feest bij ons te boeken? Laat ons samen iets bijzonders maken.