Professionele event catering

In de historische en adembenemende setting van de Oude Vismijn streven we ernaar elk evenement onvergetelijk te maken.

De culinaire beleving is een essentieel onderdeel van deze ervaring. Als gevolg hiervan hebben we een exclusieve samenwerking met vooraanstaande cateraars opgesteld vanwege onze passie voor gastronomie en het oog voor detail:

Gourmet Invent

Waar culinaire kunst en innovatie samenkomen

J&M Catering

Authentieke smaken en prestige voor elk evenement

Silverspoon

Ontdek catering met een zilveren randje

Fruy Catering

Haute Cuisine op Maat

oude vismijn gent catering
Catering partners

Met veel trots stellen we onze catering partners voor

Waar culinaire kunst en innovatie samenkomen.

De toonaangevende cateringdienst Gourmet Invent biedt innovatieve gerechten en unieke oplossingen voor evenementen. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring in het creëren van culinaire ervaringen die authenticiteit, kwaliteit en originaliteit onderscheiden. 

Met chef-kok Kevin Teugels aan het roer is elk gerecht een meesterwerk. Met zijn passie voor culinaire innovatie is hij de drijvende kracht van hun keukenteam.

Gourment Invent maakt elk evenement of feest tot een buitengewone ervaring dankzij culinair vakmanschap, seizoensgebonden delicatessen en een passie voor uitmuntend eten.

Authentieke smaken en prestige voor elk evenement.

Sinds 1992 verzorgt J&M evenementencatering voor particulieren en bedrijven.

Hun professionele aanpak wordt gegarandeerd door een team van 85 gedreven en gepassioneerde medewerkers, namelijk het nastreven van absolute perfectie voor elke taak. 

J&M biedt authenticiteit en innovatie, waarbij elk budget zijn prestige heeft.

Ontdek catering met een zilveren randje

Silverspoon biedt al meer dan 25 jaar unieke, exclusieve en verbluffende catering en service voor de meest uiteenlopende evenementen. 

Zij beloven een unieke totaalbeleving waarbij gastronomie, verfijning en klasse centraal staan, of het nu gaat om een sprookjesachtig trouwfeest, een statig galadiner, een dynamisch sportevenement of een stijlvolle receptie.

Samen met hun Executive Chef Stefaan Urkens en driesterrenchef Viki Geunes van restaurant Zilte*** zetten ze de toon voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring op uw event.

Haute Cuisine op Maat.

Met Team Fruy kunt u de kunst van perfectie ontdekken, waar ze haute cuisine naar uw evenement brengen met een service die op maat is.

Hun passie voor culinaire excellentie en hun toewijding aan uw visie maken Fruy Catering tot de ideale partner voor elk evenement of feest, groot of klein.

Xavier Fruy heeft een voorliefde voor het ontdekken van nieuwe culinaire trends, terwijl hij tegelijkertijd diep respect toont voor traditionele waarden. Hij geeft klassieke gerechten een hedendaagse draai met een moderne finishing touch.

Catering coördinator

Wij maken graag uw wensen qua catering over aan onze partners. De Catering Coördinator van de Oude Vismijn zal op basis van uw wensen de meest geschikte cateraar(s) vragen een voorstel op maat uit te werken voor uw event.

Na het ontvangen van de offertes zijn jullie vrij om verdere details rechtstreeks met de cateraars te bespreken. Alle dranken dienen door onze cateraars afgenomen te worden op onze locatie.

Exclusiviteit

Andere dan de hierboven vernoemde cateraars kunnen geen opdrachten uitvoeren op de site van De Oude Vismijn.