B2B Events bij de Oude Vismijn

Welkom bij de Oude Vismijn, de perfecte plek voor uw bedrijfsevenementen. Wij bieden u verschillende ruimtes waar traditie en moderne faciliteiten elkaar ontmoeten, in een historische setting in het centrum van Gent. Dit zal uw bijeenkomsten, congressen, lezingen of bedrijfsfeesten net dat beetje extra geven.

oude vismijn b2b eventlocatie gent

B2B

Ontdek de Perfecte Ruimte voor Jouw Zakelijke Bijeenkomsten

Zakelijke congressen en seminaries

Tentoonstellingsruimte en eventlocatie

Vergaderruimtes voor bedrijfsevents

Bedrijfsfeesten of personeelsfeesten

B2B

Huur nu deze eventlocatie te Gent

Met flexibele pakketten afgestemd op uw behoeften, streven we ernaar elk B2B-evenement bij de Oude Vismijn tot een succes te maken. 

Ons gespecialiseerde team staat klaar om in nauwe samenwerking met u een evenement te realiseren dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft.

Neem contact met ons op om uw volgende B2B-evenement te plannen in een omgeving die historie en zakelijke excellentie combineert.

Bent u klaar om uw evenement bij ons te boeken? Laat ons samen iets bijzonders maken.

Bij de Oude Vismijn creëren we een inspirerende omgeving voor uw lezingen en congressen. Onze vergader- en congreszalen hebben alle moderne technologie die nodig is voor een soepele en professionele presentatie, zoals projectieapparatuur en hoogwaardige geluidssystemen. Daarnaast bieden we ook aangepaste catering mogelijkheden aan voor elk budget.

De historische charme van Gent wordt in elke congreslocatie gecombineerd met moderne faciliteiten, waardoor het een ideale plek is voor een congres of lezing

Geschikte zalen zijn: Markt, Lieve

Als evenementlocatie biedt de Oude Vismijn unieke tentoonstellingsruimtes waar kunst en cultuur samenkomen. De flexibele inrichting maakt het mogelijk om zowel intieme als grootschalige tentoonstellingen te accommoderen.

Of u nu nieuwe producten wilt presenteren of een expo wilt organiseren, onze ruimtes kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Geschikte zalen zijn: Zaal 1, Zaal 2

Onze vergaderruimtes bieden de perfecte balans tussen historische allure en functionele elegantie voor bedrijfsevenementen, of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een grote conferentie. 

We hebben alle faciliteiten die nodig zijn om een productieve sessie te hebben, en onze ruimtes zijn ontworpen om creativiteit en samenwerking te stimuleren.

Geschikte zalen zijn: Leie, Lieve

De Oude Vismijn leent zich perfect voor uw volgend bedrijfsfeest of personeelsfeest. Wij bieden een sfeervolle setting die uw team zeker zal inspireren en motiveren.

Van een feestelijke receptie tot een galadiner, onze ruimtes en cateringdiensten zorgen voor een onvergetelijke ervaring die de teamgeest versterkt en uw bedrijfscultuur viert.

Geschikte zalen zijn: Markt, Leie